تحریم‎ها بی‌تاثیر نیست اما به تسلیم شدن ایران نمی‌انجامد-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد
نماینده اوباما در مذاکرات هسته‌ای:

تحریم‎ها بی‌تاثیر نیست اما به تسلیم شدن ایران نمی‌انجامد

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا اذعان کرد که تحریم‌های ناعادلانه این کشور علیه ایران موفق نخواهد بود و یقینا تهران در برابر این فشار تسلیم نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۸۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده باراک اوباما در مذاکرات هسته‌ای که میان ایران و پنج قدرت جهانی در سال ۲۰۱۵ به امضا رسید در گفت‌وگویی با روزنامه الشرق‌الاوسط درباره این توافق و گنجاندن نقش ایران در سوریه در توافق هسته‌ای گفت: درباره نقش ایران در سوریه در حاشیه مذاکرات برجام گفت‌وگوهایی انجام شد اما بحث اصلی ما در این مذاکرات مسائل هسته‌ای بود. تمرکز ما بر روی مسائل هسته‌ای بود هرچند در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله نقش ایران در سوریه نیز در حاشیه مذاکرات گفت‌وگوهایی داشتیم. برخی کشورها از امضای توافق هسته‌ای با ایران خشنود نبودند همانگونه که درباره عدم دخالت اوباما در سوریه ناخرسند بودند.

وی در ادامه افزود: مشکل در ارتباط با ایران این است که این کشور هم‌پیمانان جهانی مانند اروپا، چین و روسیه دارد. ما در یک جهان آرمانی زندگی نمی‌کنیم و بر همین اساس باید به واقعیت‌های موجود نگاه کنیم اما در هر حال با دیپلماسی برخی مسائل را محقق کردیم.

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا درباره باقی ماندن ۴۰۰ نظامی آمریکایی در سوریه و تأثیر آن بر نقش ایران و ترکیه در سوریه گفت: من هیچ شکی درباره تهدیدات ایران علیه ما و هم‌پیمانانمان ندارم اما باید درباره تعداد تنها ۴۰۰ نظامی در سوریه واقع‌بین بود؛ باید از ارتش آمریکا به عنوان یک اهرم فشار در مذاکره با ایران و نیز وادار کردن ترکیه و کردها برای مذاکره و تفاهم استفاده کرد.

برنز در پاسخ به سوال خبرنگار این روزنامه وابسته به رژیم سعودی درباره تحریم‌های آمریکا و نقش آن در سیاست‌های ایران هم گفت: یقیناً این تحریم‌ها تأثیر می‌گذارد اما من معتقدم که به یک تغییرات اساسی یا تسلیم شدن حکومت ایران و اینکه پرچم تسلیم شدن بالا ببرد، نخواهد انجامید.
ارسال نظر