دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
نماینده اوباما در مذاکرات هسته‌ای:

تحریم‎ها بی‌تاثیر نیست اما به تسلیم شدن ایران نمی‌انجامد

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا اذعان کرد که تحریم‌های ناعادلانه این کشور علیه ایران موفق نخواهد بود و یقینا تهران در برابر این فشار تسلیم نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۸۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده باراک اوباما در مذاکرات هسته‌ای که میان ایران و پنج قدرت جهانی در سال ۲۰۱۵ به امضا رسید در گفت‌وگویی با روزنامه الشرق‌الاوسط درباره این توافق و گنجاندن نقش ایران در سوریه در توافق هسته‌ای گفت: درباره نقش ایران در سوریه در حاشیه مذاکرات برجام گفت‌وگوهایی انجام شد اما بحث اصلی ما در این مذاکرات مسائل هسته‌ای بود. تمرکز ما بر روی مسائل هسته‌ای بود هرچند در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله نقش ایران در سوریه نیز در حاشیه مذاکرات گفت‌وگوهایی داشتیم. برخی کشورها از امضای توافق هسته‌ای با ایران خشنود نبودند همانگونه که درباره عدم دخالت اوباما در سوریه ناخرسند بودند.

وی در ادامه افزود: مشکل در ارتباط با ایران این است که این کشور هم‌پیمانان جهانی مانند اروپا، چین و روسیه دارد. ما در یک جهان آرمانی زندگی نمی‌کنیم و بر همین اساس باید به واقعیت‌های موجود نگاه کنیم اما در هر حال با دیپلماسی برخی مسائل را محقق کردیم.

معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا درباره باقی ماندن ۴۰۰ نظامی آمریکایی در سوریه و تأثیر آن بر نقش ایران و ترکیه در سوریه گفت: من هیچ شکی درباره تهدیدات ایران علیه ما و هم‌پیمانانمان ندارم اما باید درباره تعداد تنها ۴۰۰ نظامی در سوریه واقع‌بین بود؛ باید از ارتش آمریکا به عنوان یک اهرم فشار در مذاکره با ایران و نیز وادار کردن ترکیه و کردها برای مذاکره و تفاهم استفاده کرد.

برنز در پاسخ به سوال خبرنگار این روزنامه وابسته به رژیم سعودی درباره تحریم‌های آمریکا و نقش آن در سیاست‌های ایران هم گفت: یقیناً این تحریم‌ها تأثیر می‌گذارد اما من معتقدم که به یک تغییرات اساسی یا تسلیم شدن حکومت ایران و اینکه پرچم تسلیم شدن بالا ببرد، نخواهد انجامید.
ارسال نظر